Story Owner Credits
FOLLOW | DASHBOARD.
you're the one friendsawak, kita rindu nak peluk awak, kita rindu nak kiss awak, kita rindu nak dengar awak gelak, kita rindu nak tengok mata awak, kita rindu nak tengok senyum awak, kita rindu nak pegang tangan awak, nak pimpin awak jalan. kita rindu nak makan ice-cream sama-sama, kita rindu nak share potatospring sama-sama, kita rindu nak main touch-touch sama-sama, kita rindu nak jalan-jalan dengan awak, kita rindu nak buat awak gelak sampai awak tolak saya, rindu nak melalak dengan awak dalam kelas, rindu nak ponteng kelas sama-sama, rindu nak buat jahat dengan awak, rindu nak merayap satu sekolah dengan awak, awak dengar ni, kita rindu awak, kita rindu :(Ye awak! kita rindu time ni, kita rindu nak tangkap gambar sama-sama dengar awak! kita, kita rindu!
awak maafkan saya awak, awak saya berubah 100% dimata awak :( awak pagi tadi saya nak pergi rumah awak, awal pagi saya datang, sebab takut awak pergi dulu. takut awak tinggalkan saya. sebab saya rasa, awak membenci saya :( depan rumah awak, saya berdiri. tengok semua tutup, selalu saya datang tak tutup. time tu rasa sedihhhhh sangat :'( saya pikir awak dah pergi sch dulu tinggalkan saya. takpe saya pergi sekolah sorang-sorang, sampai je semua tanya mana awak? mereka semua dah tahu. saya dengan awak pagi-pagi tak boleh pisah. ada saya, ada awak. kalau baris dalam kelas wawa mesti depan, yanie mesti belakang :) tengok awak? saya hafal kedudukan kita :')


awak, saya tertanya-tanya dalam hati. kenapa saya berubah :( kenapa? setan mana dah hasut saya ni :( saya sayang awak, awak jangan cakap saya tak sayang awak please. saya sayang awak, maybe rasa sayang saya, saya tak tunjuk. sebab tu awak cakap saya tipukan? awak dari tahun lepas hingga sekarang, rasa sayang saya terhadap awak tak pernah berubah, tak pernah berubah. awak, kita jahat sangat buat awak macam ni. saya sedar awak, saya sedar. saya mengaku semua salah saya. saya bodoh, saya kejam :( awak, awak yang terbaik. awaklah satu-satunya sahabat handal saya :( tolonglah percaya setiap kata ni awak :(


awak, bukan saya tak nak balik dengan awak. awak cakap '' aku tak batak nak kawan dengan dia ''
hati saya terbelah dua, hancur seribu kali bila mulut awak berkata sedemikian. maybe awak terasa hati dengan saya, biar awak, biar saya pergi dulu. mungkin awak sakit hati tengok muka sayakan? maaf buat awak terkilan :'( bila bangun tidur tadi, bukak mata teringat awak. tadi saya pikir tentang awak je :( awak, walaubagaimana keadaan kita sekarang, awak tetap dalam hati saya sampai bila-bila. tak kisah orang nak kata apa. saya kenal awak, awak kenal saya.

'' saya menanti wawa yang dulu ''

malam ni, saya nak solat, saya nak mengaji, nak terangkan hati saya yang gelap ni. insyallah saya akan kembali kepada dulu. beri saya waktu untuk membetulkan kesilapan ini. maafkan saya. iloveyou :*

OLDER POST / NEWER POST