Story Owner Credits
FOLLOW | DASHBOARD.
no keys, push to start



dalam kereta, otw balik rumah.

mama: ko masak ikan tadi habis tak?
wawa: haaa? #radio pasang kuat sangat
mama: KO MASAK IKAN TADI HABIS TAK? #volume high punya
wawa: orang masak ayam, bukan ikan! #muka benggang
mama: yela! orang cakap tentang ayam laa! #taknak kalah
wawa: habis la! #jelingan tajam

patutkah aku dipersalahkan? haruskah aku? haha takpee, mama jee. so aku okey jeee peace (Y) last-last malam ni dinner kat luar harhar.


dulu bangun pagi nampak muka kau, pergi dapur ada muka kau, makan kau ada sebelah aku, pergi mana-mana kau mesti sebelah aku. tapi tu dulu. now, kau tak ada. aku dah celah lain, kau pun dah celah lain. kita dah tak sehaluan lagi. rinduuuu ni :( semalam tak puas dengar suara kau. nak lagii. malam ni jangan lupa call okey? love it.


i.miss.you.understand?

OLDER POST / NEWER POST